Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Boeing og DSV i samarbejde

Søgeord:

17. marts 2015  |  

Læst i alt:

1522 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Boeing åbner nyt flyværksted i Københavns Lufthavn.

Boeing har netop åbnet flyværksted i Københavns Lufthavn. Værkstedet, som er en del af Boeing

Commercial Aviation Services, er et såkaldt MRO-værksted (Maintenance, Repair and Overhaul), der tilbyder vedligeholdelse, reparationer og eftersyn af Boeing passagerfly.

 

-Boeing har en lang række af aktiviteter og partnerskaber i Danmark og de øvrige nordiske lande, hvor vores aktiviteter direkte eller indirekte har skabt mere end 2.300 arbejdspladser, siger Matthew Ganz, der er President Boeing Germany & Northern Europe og Vice President of European Technology Strategy.

 

-Vi er gladefor at kunne styrke vores tilstedeværelse i Danmark gennem åbningen af det nye MRO-værksted, som er Boeings første værksted for kommercielle fly i Norden.

 

DSV Air & Sea får ansvaret for at styre og vedligeholde et reservedelslager, så de nødvendige dele hurtigt kan leveres til de fly, der skal serviceres på det nye værksted. Værkstedet råder over et areal på cirka 7.500 m2 og vil have 32 medarbejdere når det er fuldt operationelt.

I øjeblikket har mere end 60 kunder indgået langsigtede service-kontrakter med Boeing om at levere forskellige typer af serviceydelser til mere end 2.000 fly over hele verden. Hangaren i København er Boeings første MRO-værksted i Norden og medvirker til at styrke Boeings globale servicetilbud på det kommercielle

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com