Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bombesprængning giver store problemer

Søgeord:

12. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En krysantemumbombe under et skur ved en togoverkørsel ved Haarvadbro i Østjylland sendte gulvrester op i taget, og et relæ i skuret er sprængt til ukendelighed, oplyser Østjyllands Politi.

En krysantemumbombe under et skur ved en togoverkørsel ved Haarvadbro i Østjylland sendte gulvrester op i taget, og et relæ i skuret er sprængt til ukendelighed, oplyser Østjyllands Politi.Bombens ødelæggelser er takseret til groft hærværk på anlægget ved en overkørsel mellem Hadsten og Hinnerup i sidste uge vil i lang tid give trafikanter besvær.

 

Overkørslen ved Haarvadbro vil være lukket i mindst tre måneder, oplyser Banedanmark mandag om affæren, der fandt sted onsdag aften.

 

Hytten, hvorfra bomanlægget styres, blev totalskadet, og samtlige komponenter i hytten skal nu udskiftes.

 

Der er blevet etableret omkørsler, og nu skal Banedanmark i gang med helt fra grunden at opbygge et nyt sikringsanlæg, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Hele anlægget, der stod i hytten, er sprængt i stykker til ukendelighed, oplyser sektionschef Mads Thostrup fra Banedanmark.

 

- Vi afventer nu svar på undersøgelser af dna-spor og fingeraftryk. Vi efterforsker fortsat, og strafferammen er op til seks år, og den eller de skyldige kan se frem til et betragteligt erstatningskrav, lyder det fra politiet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com