Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Borgmester i førerhuset

Søgeord:

4. maj 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

602 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Første spadestik til nye ramper ved Høje Taastrup. 

Borgmester i Høje Taastrup Kommune, Michael Ziegler, steg for nylig ind i førerhuset på en gravemaskine for at foretage første spadestik til anlæggelsen af de nye motorvejsramper ved Hveen Boulevard i Høje Taastrup, som Vejdirektoratet 1. maj påbegyndte etableringen af.

 

De ekstra ramper vil give borgere og virksomhederne i området fuld adgang til motorvejen i begge retninger, og da der siden 2010 er kommet 9.000 nye arbejdspladser til Høje Taastrup Kommune, er der god brug for de nye ramper, lød det fra Michael Ziegler:

 

- De nye ramper bliver også en stor fordel for de millioner af besøgende, der hvert år tager på indkøb i de regionale detailhandelsområder i Høje Taastrup. Kommunen har derfor længe - med stor opbakning fra vores lokale virksomheder - arbejdet for at få ramperne. Det er et vigtigt fundament for både kommunens og erhvervsområdets fortsatte udvikling. Det her er et godt eksempel på offentligt-privat samarbejde, sagde Michael Ziegler.

De to nye vestvendte motorvejsramper ved frakørsel 6 på Holbækmotorvejen ventes at stå færdige i november i år, lyder det fra Vejdirektoratet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com