Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Borgmester tog første spadestik

Søgeord:

30. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Så er entreprenørens maskiner kørt i stilling og medarbejderne står klar til at gå i gang med at anlægge den cirka syv kilometer lange nye omfartsvej nord om Næstved.

Så er entreprenørens maskiner kørt i stilling og medarbejderne står klar til at gå i gang med at anlægge den cirka syv kilometer lange nye omfartsvej nord om Næstved.Vejdirektoratet satte fredag 27. september officielt arbejdet i gang med et første spadestik, som blev taget af Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen. Over 100 gæster deltog i arrangementet.

 

Arrangementet fandt sted ved den store sendemast på Køgevej, hvor der som en del af projektet bliver anlagt en fordelerring til at forbinde den østlige fordelingsvej med omfartsvejen nord om Næstved.

 

Vejdirektør Per Jacobsen fra Vejdirektoratet glædede sig over at få sat gang i arbejdet med omfartsvejen. Han slog fast, at det er en vej som opfylder et stort lokalt ønske.

-Når omfartsvejen står færdig, vil der være en sammenhængende omfartsvej rundt om Næstved fra syd til nord, og med den bliver oplevelsen af at leve og bo i Næstved anderledes. En stor del af de mange biler og den tunge trafik, der ellers dagligt dundrer ind gennem byen, bliver flyttet ud på omfartsvejen. Og færre biler betyder en mere rar og sikker by at færdes i, sagde Per Jacobsen blandt andet.

 

Borgmester Carsten Rasmussen så også frem til at den eksisterende østlige fordelingsvej, nu bliver suppleret med en nordlig gren.

 

-Alle i Næstved og hele Syd-og Vestsjælland kan glæde sig over at vi nu får denne vej udenom byen. Vi kan komme hurtigere til og fra arbejde. Virksomhederne kan hurtigere få leveret og komme af med deres varer, og vi får en by med mindre støj og færre uheld, sagde borgmester Carsten Rasmussen blandt andet.

Vejdirektoratet forventer, at de første bilister kan køre på omfartsvejen senest i 2016.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com