Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bornholm-trafikken i spil

Søgeord:

21. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Om det er Bornholms Regionskommune eller Transportministeriet, der står bag et færgeudbud, betyder ikke så meget, når Rederiet Færgen skal byde på sejladsen.

Om det er Bornholms Regionskommune eller Transportministeriet, der står bag et færgeudbud, betyder ikke så meget, når Rederiet Færgen skal byde på sejladsen.Det siger direktør John Steen-Mikkelsen som kommentar til, at Transportministeriet har tilbudt Bornholms Regionskommune at overtage ansvaret for færgedriften fra Bornholm til Ystad og Køge.

 

- Så længe, man er præcis og klar i udbuddet, betyder det ikke så meget for os. Vi byder på de kriterier, der står i et udbud, og om det så er Transportministeriet eller kommunen, det kan jeg ikke se noget problem i, siger John Steen_Mikkelsen til P4 Bornholm.

 

- Det er først, når man skal tage stilling til, hvem der skal betale, at det kan blive vigtigt om, det er den ene eller den anden, siger John Steen-Mikkelsen.

Hvis regionskommunen overtager driften, vil det ske med virkning fra 2017. I 2006 takkede politikerne på øen nej til et tilsvarende tilbud fra Transportministeriet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com