Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Branchemand runder 50 år

Søgeord:

28. august 2015  |  

Læst i alt:

1080 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra speditørelev til salgschef.

 

Salgschef Allan Thomsen, der har sin base i det østlige hjørnekontor hos ITD i Padborg fylder 50 år

 

Sædvanligvis er han klædt business casual – det vil sige skjorte og jakke - men fredagen er casual Friday, hvor skjorten er byttet ud med en t-shirt - hvis der altså ikke lige er nogle vigtige møder i kalenderen.

 

Ud over at have været ved den Kongelige Livgarde i ni måneder har Allan Thomsen tilbragt hele sit professionelle liv i transportbranchen.

 

Han startede i juni 1986 som speditørelev hos Chr. A. Petersen Transport i Padborg og havde gennem halvfemserne forskellige speditør- og disponentstillinger i det sønderjyske.

 

Den 1. maj 2001 blev disponentjobbet hos DFDS i Padborg byttet ud med en stilling som assistent i FDE’s forsikringsafdeling, hvor han efter et par år blev konsulent og sidenhen salgskonsulent.

Det rolige gemyt har altid været et kendetegn for Allan Thomsen og kombineret med faglig dygtighed med til at bane vejen for den første lederstilling i 2007 som afdelingsleder for Servicecenter Syd hos FDE. Hurtigt derefter blev det til ansvar for hele Jylland og Fyn, inden han i 2010 avancerede til produktudviklingschef.

 

I 2012 blev Allan Thomsen udnævnt til salgschef i ITD, FDE’s moderselskab, og i 2014 blev ansvaret for marketing koblet på. Jobbet i dag omfatter således ansvar for både distriktskonsulenter, teleafdeling, webshop samt en enkelt marketingkoordinator.

 

Det er også Allan Thomsens erfaring fra transportbranchen, store engagement og ikke mindst kontaktnetværk, der sikrer, at ITD’s forsikringsdel er en god blomstrende forretning. Han snakker løbende med mange vognmænd rundt omkring i landet, og det er med til at skærpe forsikringsprofilen, så den altid rammer plet i branchen.

Den runde dag er mandag den 31. august, og ITD fejrer Allan Thomsen ved et arrangement den 4. september i FDE Center Padborg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com