Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Branchen hædrer dygtige chauffører

Søgeord:

19. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I år er der 1.111 chauffører fra 26 lande, der har udmærket sig som yderst dygtige chauffører og fået den internationale vognmandsorganisation IRU’s æresdiplom. 15 af chaufførerne er danske.

I år er der 1.111 chauffører fra 26 lande, der har udmærket sig som yderst dygtige chauffører og fået den internationale vognmandsorganisation IRU’s æresdiplom. 15 af chaufførerne er danske.Vejtransportbranchen har mange dygtige chauffører. Beviset er netop kommet fra IRU, som hvert år uddeler den prestigefyldte internationale pris til dygtige, loyale chauffører, der har kørt over 1 million kilometer uden større uheld.

 

- Vi er stolte af at uddele priserne til de fremragende, hårdtarbejdende og engagerede chauffører, som er de bedste i branchen. En sådan præstation fortjener anerkendelse og er et godt eksempel for yngre chauffører, siger præsidenten for IRU, Janusz Lacny.

 

- Erfarne chauffører er med til at højne niveauet for branchen både herhjemme og i udlandet. Det gode er, at de erfarne chauffører lærer fra sig og giver viden videre til de unge i erhvervet. Chaufførjobbet kræver meget, fordi det bliver mere og mere komplekst. Der stilles for eksempel høje krav til chaufførerne om korrekt dokumenthåndtering, anvendelse af IT og kendskab til transportlovgivningen, siger Poul Bruun fra ITD.

De 11 danske chauffører kommer fra følgende virksomheder:

 

Carl Jørn Schmidt

 

Evald Spedition A/S

 

IAT A/S

 

PK Transport Serritslev

 

SPF-Danmark P/S

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com