Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brancheråd: Kom godt gennem vinteren

Søgeord:

6. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Branche-arbejdsmiljørådet for transport og engros, BAR transport og engros, opfordrer alle chauffører, lagerfolk og lignende til at passe på fysikken i det kommende glatte vinterføre.

Branche-arbejdsmiljørådet for transport og engros, BAR transport og engros, opfordrer alle chauffører, lagerfolk og lignende til at passe på fysikken i det kommende glatte vinterføre.- Stormen er over os, og når den har lagt sig, så rammer det glatte føre landet. Med andre ord er det årstiden for glat føre, og dermed også større risiko for ulykker. Derfor har vi samlet gode råd fra Arbejdstilsynet, så alle kan komme glat igennem de kommende måneder uden uheld og det, som er værre, lyder den aktuelle melding blandet andet fra arbejdsmiljørådet.

 

Der sker således mange arbejdsulykker på grund af is og sne på veje og fortove. I vintre med meget sne og frost forekommer der op til cirka 3000 arbejdsulykker med glat føre.

Her er det blandt andet chauffører, postbude og ansatte på byggepladser samt ved arbejdsmæssig kørsel, der rammes.

 

Via BAR’s hjemmeside og direkte på arbejdstilsynet.dk kan interesserede læse mere om, hvordan de undgår disse uheld og – i værste fald - ulykker.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com