Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brand giver blot få ændringer

Søgeord:

6. januar 2015  |  

Læst i alt:

1857 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Del af værkstedshal ramt af mindre brand.

Stiholt Hydraulics værkstedshal i Nr. Aaby på Vestfyn blev fredag 2. januar ramt af en mindre brand, der dog kun medfører få ændringer for firmaets kunder og samarbejdspartnere.

 

Branden opstod ved svejsearbejde på en grisetrailer, hvor en gnist antændte traileren. Middelfart Brandvæsen var heldigvis hurtigt på stedet og begrænsede skaderne til den del af værkstedshallen, hvor branden opstod. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

- Vi vil gøre alt for, at vores kunder oplever så få gener som muligt som følge af branden. Vi forventer, at vores værkstedshal er fuldt ud oppe at køre omkring 1. marts. I den mellemliggende periode vil opbygninger og reparationsarbejder til dels blive udført ved vores værkstedsfaciliteter hos Brenderup Trailers, hvor vi råder over 750 kvadratmeter værkstedshal - og i den del af vores bygninger som ikke blev berørt af branden, oplyser adm. direktør Rune Martinussen, Stiholt Hydraulic A/S.

Den nærliggende administrationsbygning og lager er ikke berørt af branden, og kunderne oplever derfor samme service som før uheldet. Ved genopbygningen af værkstedshallen benytter Stiholt Hydraulic lejligheden til at optimere hal og udstyr, så kunderne ser frem til et værksted med topmoderne faciliteter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com