Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Break bulk på flat racks

Søgeord:

12. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2291 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CMP’s containerterminal på Københavns Nordhavn på usædvanlig opgave.

CMP’s containerterminal på Københavns Nordhavn på usædvanlig opgave.I starten af maj fik CMP i København en udsædvanlig opgave, da der skulle lastes 1.000 paller med tønder om bord på Clipper Marlene. Pallerne ankom til Pakhus 36 i løbet af en uges tid. Lastningen skulle egentlig være foretaget med skibets egen kran, men CMP forslog en hurtigere løsning.

 

- Skibets egen kran kunne kun løfte én palle af gangen. Derfor ville det tage flere dage, at laste alle pallerne. Derfor foreslog vi, at pallerne blev lastet på flat racks i pakhuset. Dermed kunne vi løfte de lastede flat racks ned i lastrummet på skibet med en af vores containerkraner. Her sørgede tre af vores trucks klar til at køre dem på plads, siger Jesper Ejlerskov, der er Terminal Operations Manager i det dansk-svenske havneselskab.

- Det tog kun lidt over 15 timer, så både CMP og vores kunde sparede en masse tid. Hele operationen er et godt eksempel på, hvordan CMP løbende søger at optimerer vores arbejdsprocesser – selv når vi skal håndtere en usædvanlig opgave, slutter Ejlerskov.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com