Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Børn bliver mere trafiksikre

Søgeord:

6. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For femte år i træk går det klart fremad med kommunernes indsats for at gøre børn og unge mere trafiksikre, viser ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden.

For femte år i træk går det klart fremad med kommunernes indsats for at gøre børn og unge mere trafiksikre, viser ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden.I år deltager 95 af landets 98 kommuner i Kommunernes Skoletrafiktest, som undersøgelsen fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden hedder. Det er rekordmange i de fem år, undersøgelsen har været gennemført.

 

- Det er dejligt, at så mange kommuner og skoler tager opgaven meget seriøst og gør en flot indsats, der er med til at forebygge ulykker blandt børn og unge i trafikken. Og det er vigtigt, for både her og nu, men også på lang sigt er indsatsen med til at redde liv, siger René Højer, områdechef for sikkerhed i TrygFonden.

Hvert år havner omkring 4000 børn i alderen 7 – 14 år på skadestuen, efter de er kommet til skade i trafikken enten som fodgænger eller cyklist. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com