Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BroBizz indgår samarbejde med Færgen

Søgeord:

26. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nu indgår BroBizz A/S et samarbejde med rederiet Færgen, der fra marts 2015 gør det muligt for rejsende til og fra de danske øer at bruge deres BroBizz. Det giver en række fordele for både kunder og rederi.

Nu indgår BroBizz A/S et samarbejde med rederiet Færgen, der fra marts 2015 gør det muligt for rejsende til og fra de danske øer at bruge deres BroBizz. Det giver en række fordele for både kunder og rederi.-For kunderne bliver det noget mere enkelt at rejse, fordi øerne bliver lettere tilgængelige. Tanken er, at det kun skal være nødvendigt at registrere sine kontaktdata og kreditkortoplysninger ét sted, og det ser vi som en betragtelig forbedring af kundeservicen. Det er klart, at det vil være en stor fordel at kunne gøre brug af det samme kendte og velfungerende betalingsmiddel i mange forskellige sammenhænge, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen.

Fra marts 2015 vil man kunne anvende sin BroBizz, når man sejler til Bornholm, Samsø, Fanø, Als, Fyn, Langeland og Lolland. Dermed får kunder hos BroBizz kun én samlet faktura samtidig med, at det også bliver nemmere for Færgen, der ikke selv skal varetage aftaleadministration.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com