Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BroBizz letter adgangskontrol i Vejle Havn

Søgeord:

4. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

419 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Store forventninger til  ny løsning.

 

Et nyt samarbejde mellem BroBizz A/S og Vejle Havn betyder, at lastbiler, der skal have adgang til Vejle Havn for at hente eller aflevere fragt, kan bruge deres BroBizz® som adgangskontrol til havnen. 

 

Med den nye BroBizz-løsning i Vejle Havn kan lastbiler nu køre direkte igennem portene og ind på havnens lukkede område. De slipper således for særlige adgangskort, fjernbetjening mm.

 

- Jeg har store forventninger til BroBizz-løsningen i Vejle Havn. Der er allerede 42 kunder, der har tilmeldt sig den nye ordning med BroBizz. For de 42 kunder har løsningen betydet hurtigere og nemmere adgang til havneområdet samtidig med, at det har lettet administrationen ved portene betydeligt, fortæller Knud Vang Nielsen, havnedirektør på Vejle Havn.

 

Samarbejdet mellem BroBizz A/S og Vejle Havn betyder endnu et anvendelsessted for BroBizz’ erhvervskunder.

Vigtig brik i strategi

- For vores erhvervskunder vil det alt andet lige være en fordel at kunne gøre brug af samme automatiserede betalingsmiddel flere steder i landet. Aftalen med Vejle Havn er derfor en vigtig brik i BroBizz’ strategi om at udvide antallet af steder, hvor kunderne kan bruge BroBizz, fortæller Mette Berthelsen, Salgs- og Markedschef i BroBizz A/S.

 

Vejle Havn er den tredje havn, hvor BroBizz benyttes til adgangskontrol. De to andre, der allerede har indgået aftaler, er Aarhus Havn og Kolding Havn.

 

- Med BroBizz som adgangskontrol i havne får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud af havnene uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnene opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten, siger Mette Berthelsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk