Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Brohuis: 18 tons kongebolttryk ingen udfordring

Søgeord:

29. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For mange vognmænd er det blevet et spændende spørgsmål, om deres trailere klarer et højere bolttryk.

For mange vognmænd er det blevet et spændende spørgsmål, om deres trailere klarer et højere bolttryk.Baggrunden er en ændring i den højeste tilladte vogntogsvægt for seksakslede vogntog. Ændringen får mange vognmænd til at spørge, om deres trailere nu også kan klare to tons mere, så kongebolttrykket kommer op på 18 tons.

 

Preben Jensen-Holm, salgschef for Broshuis i Norden forklarer:

 

- At få hævet kongebolttrykket på sin Broshuis-trailer til 18 tons er ikke nogen udfordring, idet alle Broshuis trailere i mange år, med få undtagelser, er produceret med en ekstra kraftig svanehals. Og eftersom der ikke tidligere har været behov for at have 18 tons bolttryk på G-erklæringen, har vi indtil nu altid lavet dokumenterne ud fra et kongebolttryk på 16 tons, så totalvægten på trailerne har været 40 tons.

Broshuis har i mange år produceret standardtrailere med mulighed for at få dem godkendt som blokvogn med nedsat hastighed og et hovedbolttryk på op til 22,5 tons. Derfor er hele konstruktionen af chassis, vanger, støtteben med mere allerede forberedt til en større belastning.

 

Foto: Broshuis Trailer

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com