Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bulle til luftfartsselskaber

Søgeord:

16. november 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

825 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportministeren: Det skal være slut med regelshopping og unfair konkurrence i luftfartsbranchen.

 

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt var vært i dag, da repræsentanter fra luftfartsbranchen samledes til en konference om fair konkurrenceforhold for luftfarten.

 

Der skal være fair forhold inden for EU, når det kommer til konkurrence i luftfartsbranchen. Det mener transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

 

Derfor havde han i dag sat en lang række repræsentanter fra branchen stævne ved en konference om fair forhold for luftfarten.

 

-   Konkurrencevilkårene i luftfartsbranchen er ulige og favoriserer de selskaber, som er villige til at udnytte reglerne til det yderste, siger Hans Christian Schmidt og uddyber:

 

-   Det er afgørende, at vi lægger pres på EU Kommissionen til at komme med løsningsforslag. Hvis der skal skabes reel forandring i branchen, kommer det kun til at ske gennem en fælleseuropæisk indsats.

-   Vi skal sikre fair konkurrence og ordentlige arbejdsvilkår i branchen. Det er en udfordring, vi er nødt til at løse i fællesskab gennem pres fra fagbevægelsen, selskaberne og fra parlamentarikerne i EU.

 

Transport- og bygningsministeren håber inden for den nærmeste fremtid at præsentere et forslag til konkrete løsninger, som på EU-niveau kan adressere problemerne med unfair konkurrence i luftfartsbranchen inden for EU.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com