Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BWS Joint Venture med BREB

Søgeord:

10. februar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

705 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Blue Water Shipping og tysk rederi vil servicere vindmølleindustrien i Tyskland.

 

Havneagentur, stevedoring, lastning, losning, oplagring og transport – udbuddet af serviceydelser fra det nyetablerede joint venture-selskab Blue Water BREB GmbH er omfattende. Og ydelserne er baseret på mange års erfaring og ekspertise indenfor området.

 

BREB (Bremer Reederei E&B) – med kontorer i Bremen, Cuxhaven (hovedkontor), Sassnitz-Mukran og på Helgoland - har siden 2008 været aktive indenfor vindindustrien i Tyskland, og firmaet er blandt de førende tyske havneagenter til vindindustrien.

 

BREB har nu allieret sig med det danske transport- og logistikfirma Blue Water Shipping. Blue Water har i mere end 20 år leveret serviceydelser til vindindustrien – offshore såvel som onshore. Firmaet har hovedkontor i Esbjerg, Danmark, som er verdens største udskibningshavn for vindmøller. Med mere end 60 kontorer på verdensplan har Blue Water været involveret i utallige projekter verden over.

- Blue Water BREB har et unikt setup, som kombinerer de to stærke firmaers viden og ekspertise. Med dette joint venture er vi nu i stand til at tilbyde den tyske offshore-vindindustri alle former for transport- og logistikydelser, siger Arne Ehlers, administrerende direktør og partner i BREB.

 

- BREB gik ind i offshore-vindindustrien, da den første tyske vindmøllepark, Alpha Ventus, så dagens lys i 2008 – og vi har løbende udvidet vores erfaring og udviklet vores services.

Gode fremtidsudsigter

Hos Blue Water Shipping ser firmaets stifter og administrerende direktør, Kurt Skov, gode fremtidsmuligheder for Blue Water BREB:

- Blue Water Shipping tilfører Blue Water Breb solid ekspertise, og vi har en stærk international position ikke kun indenfor vindindustrien, men i hele energisektoren. Sammen med BREB vil vores primære fokus være at tilbyde løsninger skræddersyet til hver enkelt kundes behov og krav – og dermed optimere kundens forsyningskæde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk