Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo 2000: Et fornuftigt resultat

Søgeord:

21. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

711 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stabiliserer sig på markedet.

Et beskedent overskud og en væsentligt forbedret soliditet var nøgleordene, da administrerende direktør Vivi Aakjær kunne præsentere årsregnskabet for transportvirksomheden Cargo 2000 A/S.

 

Det er nu ikke fordi et overskud i sig selv er noget særligt, når man kigger på Cargo 2000 A/S. Transportvirksomheden, der ligger i Højbjerg ved Aarhus, har siden starten i år 2000 endnu aldrig præsenteret et underskud.

 

Årets overskud på 347.243,- kr. lægger sig tæt op af sidste års resultat og det til trods for en faldende omsætning.

 

-Den faldende omsætning bekymrer os ikke, når vi samtidigt har forbedret vores bruttofortjeneste, nedbragt udeståender og forbedret vores soliditet væsentligt, forklarer Vivi Aakjær, der samtidigt fortæller, at året har været præget af en rationalisering og strømlining af virksomheden sideløbende med et glidende generationsskifte. Fx har man opkøbt SKAN-BO Int. Spedition ApS, opkøbt øvrige aktionærer, solgt sin ejerandel i Askøe Transport ApS, samt investeret i IT og nye og dygtige medarbejdere.

-Regnskabet viser os klart, at vi er nået utroligt langt i den proces og med et godt resultat, som danner grundlag for videre udvikling i den kommende tid, fortæller Vivi Aakjær efter det gode resultat i en branche, der ellers er præget af store millionunderskud hos flere af de store aktører.

 

-Vi er en mindre, privatejet virksomhed, der har fokus på en sund og fremtidssikret forretning centreret omkring et klart kundefokus, slutter Vivi Aakjær, der ser positivt på selskabets fremtid.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com