Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo 2000 sponsorerer festugen

Søgeord:

24. august 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1084 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Byder ind med transport og ideer.

Som sponsor for Aarhus Festuge har transport- og logistikselskabet Cargo 2000 A/S, med hovedsæde i Aarhus-forstaden Højbjerg, både budt ind med transport og opmagasinering af flere af de fysiske elementer til festugen, men også med gode ideer til arrangementet.

 

Det fortæller administrerende direktør i Cargo 2000 A/S, Vivi Aakjær, der desuden er medstifter af Opfinderforeningen og bestyrelsesmedlem i den internationale pendant IFIA:

 

- Som sponsor handler det ikke kun om at byde ind med penge og tjenesteydelser, men også om at byde ind med ideer. Nogle undrer sig måske over, at et firma, der beskæftiger sig med transport, spedition og logistik, ønsker at sponsorere Aarhus Festuge, men for os er det helt naturligt at bakke op om fællesskabet og en stærk frivillig indsats. Transport findes alle steder – også som en essentiel del af en festuge, og mens mange andre løfter andre opgaver, så træder vi til med vores kompetencer og bidrager herved til festugen. På den måde er vi med til at værne om både sammenholdet og de kulturelle værdier, og det er vi stolte af, siger Vivi Aakjær.

Cargo 2000 A/S har blandt andet stået for opmagasinering og transport af Infohuscontaineren på Store Torv og den 60 meter lange Sofa Experience.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com