Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo 2000 vinder retssag i Italien

Søgeord:

13. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

866 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilkendt erstatning og fragtbetaling.

For nylig blev transportvirksomheden Cargo 2000 A/S fra Højbjerg i Aarhus tilkendt erstatning og fragtbetaling fra en italiensk kunde ved retten i italienske Milano, fremgår det af en pressemeddelelse.

 

Sagen tog sin begyndelse i 2014, hvor Cargo 2000 påbegyndte en aktiv salgs- og markedsføringskampagne målrettet vindmølleindustrien, der hurtigt kastede aftaler af sig.

 

Men glæden skulle vare kort, for ifølge Cargo 2000 rejste to medarbejdere pludseligt fra selskabet for at arbejde for en konkurrerende transportvirksomhed, mens de samtidig tog to underskrevne kontrakter med sig fra italienske kunder.

 

Medarbejderne blev bortvist og der blev senere indgået et forlig mellem dem, den konkurrerende virksomhed og Cargo 2000 A/S. Nu er sagen om de to italienske kontrakter, der omhandler et betydeligt beløb, så blevet vundet ved retten i Milano, og hos Cargo 2000 kan man endelig lægge sagen bag sig og se fremad igen.

- Når man som virksomhed investerer i ideer, så skal afkastet naturligvis følge virksomheden og ikke medarbejderne. Vi sender en meget varm hilsen, både til vores tidligere og nuværende advokat i Italien, og takker for deres store og positive indsats, siger Vivi Aakjær, administrerende direktør i Cargo 2000 A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com