Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo spiller stor rolle for lange ruter

Søgeord:

15. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det er ikke kun passagergrundlaget, der spiller en rolle for en langdistancerutes rentabilitet. Også mulighederne i flyets mave har stor betydning.

Det er ikke kun passagergrundlaget, der spiller en rolle for en langdistancerutes rentabilitet. Også mulighederne i flyets mave har stor betydning.Når et luftfartsselskab regner på at åbne en ny rute, øge antallet af frekvenser på en eksisterende eller sætte en anden flytype ind, så handler det ikke kun om passagerer, hvilket produkt de får, og hvordan selskabet tiltrækker eller fastholder kunderne på ens ruter.

 

På især langdistanceruter spiller det også en stor rolle, hvor meget cargo der kommer i maven på flyene. For selvom passagererne er gode til at proppe deres kufferter til randen, så optager kufferterne kun en lille del af de enorme lastrum, der findes i bunden af langdistancefly som Boeing 787, Boeing 777, Boeing 747, Airbus A330 og Airbus A340.

-Cargo er i den grad udslagsgivende for valg af rute og fastholdelse af samme. I de økonomiske pressende tider vi befinder os i, passagertrafik såvel som cargo, har al ekstra indtjening en direkte effekt på bundlinjen.

 

Sådan lyder det til check-in.dk fra Nicolaj Mariegaard, direktør for HWF Denmark, der som GSA blandt andet håndterer cargo for Air Canada på selskabets rute mellem København og Toronto.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com