Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Carsten Mortensen forlader Norden

Søgeord:

18. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carsten Mortensen forlader posten som adm. direktør for Dampskibsselskabet Norden A/S til fordel for en tilsvarende stilling i BW Group.

Carsten Mortensen forlader posten som adm. direktør for Dampskibsselskabet Norden A/S til fordel for en tilsvarende stilling i BW Group.Det fortæller Norden i en fondsbørsmeddelelse tirsdag middag.

 

I stedet skal Carsten Mortensen være topchef hos den maritime virksomhed BW Group. Topchefen vil fortsat være til rådighed for Norden "i en periode," og selskabet begynder nu processen med at finde en afløser.

 

- Carsten Mortensen har været i spidsen for Norden i en periode, hvor Norden har udviklet sig til et af de største og mest veldrevne tørlast- og produkttankrederier i verden. Det er med beklagelse, at vi har modtaget Carsten Mortensens opsigelse, skriver Norden i meddelelsen.

 

Carsten Mortensen kom til D/S Norden i 1997 som chef for tørlastdivisionen, efter at han tidligere var ansat i A.P. Møller - Mærsk i 11 år.

Derudover bestrider Carsten Mortensen positionen som bestyrelsesformand hos Danmarks Rederiforening.

Formand beklager

- Det er altid ærgerligt, når en god mand går. Carsten Mortensen har stået i spidsen for en virksomhed, der har vokset sig stor og flot. Vi har markedet i mod os lige nu, men vores opsætning og finansielle position er god og klar til, at markedet vender, siger Mogens Hugo, der er bestyrelsesformand hos D/S Norden, til Ritzau Finans.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com