Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CeMAT: Automatiseret lastning og losning

Søgeord:

4. maj 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

929 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Copal præsenterer mobilt og fleksibelt losningssystem i Hannover.

 

Hollandske Copal Handling Systems mobile losnings- og palleteringsløsning er blandt nyhederne på CeMAT-messen i Hannover, der åbner 31. maj.

Den mobile løsning, Mobile Unloading and Palletizing Solution, kan klargøres på en hvilken som helst lokation på under 15 minutter.

 

Systemet sparer mange kræfter og tunge løft, da den automatiserer losningen af ikke bare papkasser, men sågår også jute-sække, og sørger for at godset stables automatisk på paller for videre transport.

 

Systemet er velegnet til indendørs- og udendørs brug, og er angiveligt både enkelt og hurtigt at klargøre til brug. Systemet betjenes af kun én medarbejder, der sikrer procesoptimering, reducerer driftsomkostninger og øger produktiviteten.

Data og indstillinger

Løsningen kan håndtere varesortering, da der kan losses til flere paller. Systemet er velegnet til 20 fods, 40 fods, 45 fods og High Cube-containere. Palletering kan gøres for eksempel på skibspaller (150 cm x 180 cm), industrielle paller (100 cm x 120 cm) og Euro-paller (80 cm x 120 cm). Copasl Mobile Aflæsnings & Palleterings-løsning kan oven i købet udstyres med sin sin egen strømforsyning (tilkøb).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com