Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Certificering til GLS

Søgeord:

6. april 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

791 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Distributionspartnere DTL-certificeres.

Alle GLS Denmarks distributionspartnere har modtaget certificering af brancheorganisationen DTL, hvad angår virksomhedsledelse og systematisk sikring af høj kvalitet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

 

Ifølge meddelelsen findes der ingen formel uddannelse, der klæder selvstændige vognmænd med biler under 3.500 kg. på til deres mange forskellige opgaver.

 

- Derfor indeholder certificeringen et uddannelses- og rådgivningsprogram, der er tilpasset dette behov. Det hjælper deltagerne til at sikre deres tilværelse, at være gode arbejdsgivere og til at kunne tilbyde førsteklasses ydelser, siger Karsten Klitmøller, der er general manager hos GLS Denmark.

Programmet formidler viden om juridiske forhold og virksomhedsøkonomi. Trafiksikkerhed, sundhed, socialt ansvar og videreudvikling af virksomheden er også på dagsordenen. DTL tildeler hver deltager en personlig coach, og sammen sikrer de, at alle lovpligtige bestemmelser bliver overholdt.

Certificeringen bliver revurderet hvert år. I den forbindelse bliver handlingsplaner opdateret, og der bliver sat nye mål i samråd med coachen. GLS afholder også regelmæssige dialogmøder med partnerne, hvor der bliver udvekslet erfaringer med det fælles formål at fremme samarbejdet. Endvidere tilbyder GLS også teknisk bistand, for eksempel i form af softwareløsninger til smartphones og tablets, der kan være med til at optimere de daglige arbejdsopgaver.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com