Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CEVA gik frem i 2. kvartal

30. juli 2018  |  

Af Redaktionen

Nettoomsætning øget med 5 procent.

 

CEVA Logistics AG, der tilbyder speditions og 3.-parts logistikservices, øgede nettoomsætningen med 5,1 procent i andet kvartal, sammenlignet med samme kvartal i 2017.

 

Driftsresultatet (EBITDA) nåede op på 77 mio. USD – syv mio. USD mere en sidste år.

 

- CEVA fortsætter fremgangen. Vi har nu opnået syv på hinanden følgende kvartaler med stærk vækst på toplinjen og styrket driftsresultat (EBITDA), udtaler Xavier Urbain, der er CEO i CEVA Logistics, der erkender, at der er plads til forbedringer.

 

- Vi fortsætter med at reducere vores omkostninger og arbejder på at forbedre produktiviteten, samt at tackle de aktiviteter, der ikke præsterer tilfredsstillende. og løse vores underpresterende aktiviteter . I årets første halvår har margenvæksten været skæv i forhold til Freight Management, og vi forventer, at Contract Logistics vil gøre fremskridt i andet halvår, da vi stort set har snor i problemområderne. Vi er forpligtet til yderligere forbedring af vores margener og de bevæger sig i den rigtige retning, siger Urbain.

- Generelt har vi et godt tempo på vores forretningsudvikling. Vi gør også fremskridt med at udvikle vores partnerskab med vores nye strategiske aktionær CMA CGM, siger Xavier Urbain.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

243 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com