Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Chauffør i toppen

Søgeord:

16. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I februar 2013 igangsatte K. Hansen Transport A/S et forsøg sammen med Scania, hvor der blev installeret 'Ecolution' i 4 biler, hhv 2 trækkere og 2 forvogne.

I februar 2013 igangsatte K. Hansen Transport A/S et forsøg sammen med Scania, hvor der blev installeret 'Ecolution' i 4 biler, hhv 2 trækkere og 2 forvogne.Formålet med forsøget er reduktion af dieselforbruget, herunder såvel ud fra en økonomisk som miljø/CO2 betragtning.

 

Jens Duborg, der er 1 af de 4 testchauffører, er blevet kontaktet g.d. af Scania's Driver Coaching Support. De meddelte ham, at han pt var den bedst kørende chauffør under Driver Support Programmet i Scania i Danmark. Jens Duborg kører så tæt på 100 % optimalt, som det er muligt, nemlig med en aktuel score efter 5 måneders test på 94 %.

 

Udsagnene var bl.a. at han utroligt hurtigt var kommet op i toppen, specielt når det tages i betragtning, at han ikke forud har været på køreteknisk eller lignende kursus.

Det er primært den guidning og 'stjernebedømmelse', som bilen løbende giver, der har været med til at ændre Jens' vaner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com