Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Chefskifte fra ATL til Rederiforeningen

Søgeord:

13. april 2015  |  

Læst i alt:

1003 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Anne Windfeldt Trolle ny direktør for Ansættelsesret, Rekruttering og Uddannelse.

Rederiforeningen har fundet sin nye direktør, der får ansvaret for servicering af medlemmerne på arbejdsmarkedsområdet.

 

Danmarks Rederiforening har fundet sin nye direktør for Ansættelsesret, Rekruttering og Uddannelse, og kan den 1. juli byde velkommen til Anne W. Trolle, der får ansvaret for servicering af medlemmerne i Danmarks Rederiforening, Rederiforeningen af 2010 og Bilfærgernes Rederiforening på arbejdsmarkedsområdet.

 

Anne W. Trolle kommer fra en stilling som branchedirektør for Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik i DI. Anne W. Trolle har endvidere været branchedirektør for DI Byggematerialer, overenskomstchef og personalejuridisk chef samt advokat i DI. Før ansættelsen i DI arbejdede Anne W. Trolle som advokat i bl.a. Norrbom & Vinding I/S og Dansk Handel & Service (i dag Dansk Erhverv).

-Anne W. Trolle kommer med et indgående kendskab til det arbejdsretlige system og er en erfaren overenskomstforhandler. Hun har mange års ledelseserfaring og har i sine tidligere jobs vist, at hun kan gennemføre nye dagsordener. Jeg er sikker på, at Anne bliver en stor gevinst for medlemmerne og for foreningerne. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og ser frem til at få Anne W. Trolle med på holdet, siger adm. direktør i Danmarks Rederiforening, Anne H. Steffensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com