Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CHEP samarbejder med kunder om at reducere omkostninger

Søgeord:

21. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CHEP annoncerer i dag, at virksomhedens transportprogram med kunderne medførte en reduktion på 2,9 millioner kilometers lastbilskørsel på de europæiske veje i 2012.

CHEP annoncerer i dag, at virksomhedens transportprogram med kunderne medførte en reduktion på 2,9 millioner kilometers lastbilskørsel på de europæiske veje i 2012.Det er en reduktion på 2340 tons, hvilket svarer til CO2-udledningen fra elforbruget i 350 husholdninger på et år. Hertil kommer de økonomiske besparelser CHEPs kunder opnår.

 

-Vi begynder virkeligt at kunne se fordelene ved transportsamarbejdet med vores kunder ved palleafhentninger, leveringer og returstrømme. I 2012 samarbejdede vi med 50 virksomheder i Europa herunder store kunder som eksempelvis den førende spanske mejerivirksomhed CAPSA i Spanien, mineralvandvirksomheden San Pellegrino i Italien og detailvirksomheden Carrefour i både Italien og Frankrig, siger Frédéric Fimbel, der leder det såkaldte customer collaboration program for CHEP Europe.

CHEP beregnede for 2012, at samarbejdsinitiativerne medførte en årlig reduktion på 2,9 millioner kilometer i hele forsyningskæden.

 

Typisk leverer en CHEP-kunde produkter til en detailvirksomhed på CHEP-paller og kører derefter tilbage med en tom lastbil. I samarbejdstransportprogrammet opsamler lastbilen – som leveres af en tredjeparts logistikudbyder – efter en levering af varer enten tommer paller fra en nærliggende CHEP-partner eller afleverer kvalitetssikrede paller til en opsamling et andet sted. Den proces reducerer mængden af tomme lastbilkørsler, hvilket også reducerer transportomkostningerne.

 

Juan José Freijo, direktør for bæredygtighed hos CHEP, uddyber:

 

-Hvert initiativ varierer i størrelse og omfang, men i sidste ende er der fordele for både CHEP, vores kunder og miljøet, når det kommer til at reducere transportafstande og tomme kilometer i hele vores netværk.

CHEP øger sin indsats for at få flere kunder med i transportprogrammet og undersøger samtidigt muligheder for andre initiativer, der giver omkostningsbesparelser i forsyningskæden og øget bæredygtighed. CHEP sigter mod at blive en førende strategisk partner, når det kommer til at levere den bedste miljømæssige løsning til forsyningskæden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com