Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CMA CGM varsler ratestigning

Søgeord:

6. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Verdens tredjestørste containerrederi, CMA CGM, har nu meldt sig rækken af rederier, der varsler ratestigninger, på Asien – Europa ruten.

 

Det skriver maritimedanmark.dk.

Verdens tredjestørste containerrederi, CMA CGM, har nu meldt sig rækken af rederier, der varsler ratestigninger, på Asien – Europa ruten.

 

Det skriver maritimedanmark.dk.Ratestigningen, på 775 dollar pr. TEU, skal træde i kraft fra den 1. juli på linje med andre rederiers stigninger.

 

En stribe store containerrederier, her iblandt Maersk Line, vil forsøge at få rateniveauerne tilbage på et rentabelt niveau fra den 1. juli. Maersk Line har hævet sit oprindelige varsel om ratestigningen fra 750 dollar pr. TEU til 950 dollar pr. TEU på Asien – Europa ruten.

 

På samme rute har både Hapag-Lloyd og Hyundai Merchant Marine begge varslet en ratestigning på 1000 dollar pr. TEU. Hongkong-rederiet Orient Overseas Container Lines, OOCL, har varslet et rateløft på 975 dollar pr. TEU, mens MSC har varslet et rateløft på 750 dollar pr. TEU, alle med virkning fra den 1. juli.

Raterne mellem Asien og Europa er faldet uafbrudt siden midt i marts, så de befinder sig på et niveau, der giver rederierne tab.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com