Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CMP løfter container-it

18. november 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Nyt forbedret containersystem i København.

 

Håndteringen på containerterminalen i København forbedres nu yderligere, når Copenhagen Malmö Port, CMP, idriftsætter et nyt logistiksystem i dag. Dermed får kunderne endnu bedre og hurtigere service fremover.

 

Med PIC, det nye Terminal Operating System (TOS), får CMP mulighed for at sammenkæde virksomhedens egne processer med kundernes. Tidligt i morges tog CMP, i samarbejde med systemleverandøren PICit, systemet i brug i containervirksomheden i København.

 

- Vi har set frem til implementeringen og er glade for at være i gang nu. Vi er overbevist om, at CMP med PIC TOS vil kunne tilbyde både kunder og samarbejdspartnere en endnu bedre og mere effektiv håndtering i terminalen fremover, siger Povl Dolleris Røjkjær Ungar, COO Port & Terminal Operations, Copenhagen Malmö Port.

Også PICit er til stede på containerterminalen i København for at sikre en vellykket implementering.

 

- Der er mange parter, der berøres af en TOS-implementering, og det er vigtigt, at vi får skabt en god overgang fra implementeringsprojekt til drift - til glæde for alle de involverede parter, siger Henrik Højen Andersen, CEO, Sales & Customer Services, PICit.

 

For at understøtte systemovergangen til PIC TOS åbnede containerterminalen i København klokken 5.00 i morges med ekstra meget personale klar på stedet.

 

- Som ved alle systemskift kan der naturligvis være en del udfordringer i den indledende fase, men vi er godt forberedt og håber på forståelse for en eventuelt lidt langsommere drift i de nærmeste dage. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at overgangen bliver så smidig som mulig for vores kunder og samarbejdspartnere, afslutter Povl Dolleris Røjkjær Ungar.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

873 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com