Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CMP løfter container-it

Søgeord:

18. november 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

881 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt forbedret containersystem i København.

 

Håndteringen på containerterminalen i København forbedres nu yderligere, når Copenhagen Malmö Port, CMP, idriftsætter et nyt logistiksystem i dag. Dermed får kunderne endnu bedre og hurtigere service fremover.

 

Med PIC, det nye Terminal Operating System (TOS), får CMP mulighed for at sammenkæde virksomhedens egne processer med kundernes. Tidligt i morges tog CMP, i samarbejde med systemleverandøren PICit, systemet i brug i containervirksomheden i København.

 

- Vi har set frem til implementeringen og er glade for at være i gang nu. Vi er overbevist om, at CMP med PIC TOS vil kunne tilbyde både kunder og samarbejdspartnere en endnu bedre og mere effektiv håndtering i terminalen fremover, siger Povl Dolleris Røjkjær Ungar, COO Port & Terminal Operations, Copenhagen Malmö Port.

Også PICit er til stede på containerterminalen i København for at sikre en vellykket implementering.

 

- Der er mange parter, der berøres af en TOS-implementering, og det er vigtigt, at vi får skabt en god overgang fra implementeringsprojekt til drift - til glæde for alle de involverede parter, siger Henrik Højen Andersen, CEO, Sales & Customer Services, PICit.

 

For at understøtte systemovergangen til PIC TOS åbnede containerterminalen i København klokken 5.00 i morges med ekstra meget personale klar på stedet.

 

- Som ved alle systemskift kan der naturligvis være en del udfordringer i den indledende fase, men vi er godt forberedt og håber på forståelse for en eventuelt lidt langsommere drift i de nærmeste dage. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at overgangen bliver så smidig som mulig for vores kunder og samarbejdspartnere, afslutter Povl Dolleris Røjkjær Ungar.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com