Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cogétil-leverandør vinder prestigefyldt eksportpris

Søgeord:

8. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2308 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En af Cogétils store samarbejdspartnere, Schweiziske Sensile, har netop vundet den eftertragtede schweiziske eksportpris, der hvert år anerkender de bedste eksportprojekter hos virksomheder i Schweiz og Liechtenstein.

En af Cogétils store samarbejdspartnere, Schweiziske Sensile, har netop vundet den eftertragtede schweiziske eksportpris, der hvert år anerkender de bedste eksportprojekter hos virksomheder i Schweiz og Liechtenstein.Awardshowet organiseres af Switzerland General Enterprise.

 

Sensile vandt i kategorien Succes efter deres vellykkede arbejde i de nordiske lande. Prisen belønner virksomheder med succesfulde eksportprojekter, en systematisk tilgang, en klar strategi og et innovativt koncept.

 

Dette års awardshow er det syvende i rækken i forbindelse med Foreign Economic Forum, oplyser Line Melgaard, marketingmanager hos Cogétil Scandinavia i Hobro.

Over 30 års erfaring i Danmark

Cogétil Scandinavia er en handels- og servicevirksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor levering af håndteringsudstyr til blandt andet transportsektoren – med en lang produktportefølje indenfor diesel, benzin, olie og fedtudstyr.

Cogétil udfører og sammensætter både standard og individuelle løsninger, og opgaverne udføres med egne montører og fagfolk.

 

På billedet ses Cédric Morel fra Sensile med eksportprisen som nr. 2 fra højre.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com