Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ColliCare Logistics åbner andet kontor i Danmark

Søgeord:

6. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Virksomheden ColliCare Logistics ApS har med ansættelsen af Area Sales Manager Claus Lynge valgt at åbne sit første jyske kontor i Brønderslev.

Virksomheden ColliCare Logistics ApS har med ansættelsen af Area Sales Manager Claus Lynge valgt at åbne sit første jyske kontor i Brønderslev.- Grunden til at det blev lige netop Nordjylland er at knytte Jylland tættere sammen med Norge, fortæller den administrerende direktør Henrik Nielsen.

 

ColliCare Logistics åbnede i november 2012 det første kontor i Danmark i København, med bare en enkelt medarbejder - men allerede i dag består kontoret af syv personer.

 

- Starten af ColliCare Logistics har været utrolig positiv, det danske marked har taget rigtigt godt imod os til trods for, at vi er et nyt og ukendt navn, fortsætter Henrik Nielsen.

 

I 2013 omsatte ColliCare Logistics for 10,5 mio. kr., og det forventes at omsætte for mere end 30 mio. kr. i 2014. Virksomheden har derfor store forventninger til det danske marked og ser mange muligheder.

Også andet end hyldevarer

Henrik Nielsen:

 

- Selvom vi har vores nicheområder, så tilbyder vi kunden andet end bare hyldevaren. Vi lytter efter, hvad behovet rent faktisk er og sætter en løsning sammen derefter, det har været en af årsagerne til ColliCare’s succes.

 

ColliCare Logistics er en hurtigt voksende virksomhed. Foruden hovedkontor og flere filialer i Norge har selskabet afdelinger i Danmark, Sverige, Holland, Indien og Kina.

 

Selskabet tilbyder et komplet sortiment af logistikprodukter inden for shipping, spedition, lager og distribution. Aktuelt er der 170 medarbejdere, og omsætningen var cirka 80 mio. euro i 2013.

/cw

Billede: Area Sales Manager Claus Lynge, t.v., og administrerende direktør Henrik Nielsen. Foto: ColliCare Logistics

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com