Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CPH ansætter ny rutechef

Søgeord:

7. januar 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

871 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal bygge videre på rute-succes.

Københavns Lufthavn (CPH) har ansat 45-årige Morten Mortensen som ny ruteudviklingschef.

 

Erfaren strateg

 

Morten Mortensen har en fortid i A.P. Møller – Mærsk-koncernen, hvor han blandt andet har arbejdet for Maersk Procurement, Maersk Line og APM Terminals i Danmark, Holland og Singapore.

 

Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn:

 

- Udover at have betragtelig erfaring fra udlandet og et internationalt udsyn fra stillinger i blandt andet Singapore og Holland, så får vi med Morten en skarp strateg og dygtig teamleder, der har arbejdet med infrastruktur til lands, til vands – og nu i luften, siger Peter Krogsgaard.

 

I september genvandt CPH verdensmesterskabet i ruteudvikling for lufthavne med 20-50 mio. passagerer ved World Routes-konferencen, og derfor er der noget at leve op til for Morten Mortensen:

- Der skal bygges videre på den succes, ruteudviklingsteamet og resten af lufthavnen har haft med at skaffe flyruter og vækst til Danmark. Med lufthavnens plan om at vokse fra 25 til 40 mio. passagerer bliver der nok at tage fat på, så jeg kan roligt sige, at jeg glæder mig helt utroligt meget til at komme i gang, siger Morten Mortensen i en skriftlig meddelelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com