Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CPH får klimacertificering

Søgeord:

20. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Københavns Lufthavne er blevet klimacertificeret af den internationale luftfartsorganisation Airports Council International (ACI).

Københavns Lufthavne er blevet klimacertificeret af den internationale luftfartsorganisation Airports Council International (ACI).CPH er den første danske lufthavn, der opnår klimacertificeringen Airport Carbon Accreditation, der uddeles af ACI kloden over.

 

Certificeringen har været et mål for CPH, der skal bruge den som led i sin CSR-strategi ”Ansvarlig vækst”, der har til formål at styrke lufthavnens klimapåvirkning.

 

- Vores ambitiøse vækststrategi ”World Class Hub” skal sikre, at Københavns Lufthavn bliver Nordeuropas foretrukne trafikknudepunkt. Vores CSR-strategi ”Ansvarlig vækst” skal sørge for, at vi når disse mål – på en ansvarlig måde. Klimacertificeringen er et håndgribeligt bevis på, at vores miljø- og klimaarbejde er på rette kurs og på, at vi ønsker åbenhed og gennemsigtighed i vores arbejde med at begrænse udledningen af CO2, siger Thomas Woldbye, administrerende direktør i Københavns Lufthavne.

Ifølge CPH's udsendte pressemeddelelse skyldes certificeringen, at CPH har sat gang i flere miljøtiltag. Blandt andet har lufthavnene et mål om, at CO2-udledningen skal reduceres fra 1,4 til 1 kg. per passager. Derudover er der igangsat et pilotprojekt med solcelleenergi, udover at CPH også bryster sig af at hjælpe de erhvervsdrivende i lufthavnen med at nedbringe deres miljøbelastning.

 

CPH har fået den næsthøjeste klassificering på linie med lufthavne som London Heathrow, Frankfurt, München, Zürich, Bruxelles, Paris CDG og Hong Kong. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com