Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CPH lander ny finansdirektør

Søgeord:

26. juli 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

156 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra Saxo Bank til Københavns Lufthavn.

 

Københavns Lufthavne A/S har ansat 46-årige Rasmus Lund som ny finansdirektør.

 

Rasmus Lund er uddannet statsautoriseret revisor og startede karrieren hos Arthur Andersen, der senere blev overtaget af Deloitte. Han kom til ISS i 2004 som Head of Corporate Reporting, Systems and Controlling og blev i 2007 Regional Finance Director. I 2008 skiftede Rasmus Lund til Saxo Bank som Finance Director. Her blev han i 2012 udnævnt til Group CFO.

 

Rasmus Lund har selv i sine tidligere job i ISS og Saxo Bank været flittig bruger af Københavns Lufthavn, lyder det.

 

- Jeg har altid været utroligt glad for at rejse igennem Københavns Lufthavn. Det er en lufthavn, vi kan være stolte af. Så jeg glæder mig meget til at være en del af virksomheden og de store byggeprojekter, hvor vi forbedrer og udbygger lufthavnen til fremtiden, siger Rasmus Lund, og fortsætter:

- Efter en årrække i en meget digital virksomhed som Saxo Bank, glæder jeg mig til at få en masse nye kolleger, der arbejder med alt fra sikkerhedskontrol og salgsarbejde til rengøring og komplekse byggeprojekter. Når det er sagt, tror jeg også vi vil kunne se en række digitale løsninger i fremtiden, der vil gøre rejseoplevelsen for passagerne endnu bedre, siger CPH’s nye finansdirektør.

 

Thomas Woldbye, direktør i Københavns Lufthavn, fremhæver blandt andet kombinationen af Rasmus Lunds finansielle og digitale kompetencer.

 

- Fremtidens lufthavn og rejseoplevelse bliver også mere digital. Bare tænk på, hvordan de fleste i dag tjekker ind selv, vælger sæde, afleverer bagage og har boardingkortet på deres smartphone. Sådan var det ikke for få år siden. Og intet tyder på, at digitaliseringen af rejseoplevelsen stopper her – så det skal lufthavnen og den nye finansdirektør også være skarpe på, siger Thomas Woldbye.

Selve virksomheden Københavns Lufthavne A/S tæller cirka 2.500 medarbejdere. Dertil kommer flere end 700 virksomheder i lufthavnen, der beskæftiger omkring 23.000 ansatte – alt fra flyselskaber og ground-handlere til butikker og teknik. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com