Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CPH tilbage i toppen

Søgeord:

12. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Når man stiler højt og har ambitioner om at være et trafikknudepunkt i verdensklasse, så gør det ondt, når flyene i ens lufthavn i mange tilfælde kommer alt for sent afsted.

Når man stiler højt og har ambitioner om at være et trafikknudepunkt i verdensklasse, så gør det ondt, når flyene i ens lufthavn i mange tilfælde kommer alt for sent afsted.Derfor vendte mundvigene kraftigt nedad i Københavns Lufthavn, da det for en måned siden kom frem, at kun 77,3 procent af flyene afgik fra lufthavnens gates inden for de 15 minutter efter planlagt afgangstid, som defineres som rettidig afgang.

 

Men nu er mundvigene vendt opad. For i august formåede 86,75 procent af de mere end 6.200 fly i Københavns Lufthavn at komme afsted til tiden, skriver check-in.dk.

 

Det indbragte København en andenplads på listen over de mest punktlige europæiske lufthavne. Lidt malurt i bægeret er det dog, at nummer ét er lokalrivalerne i Oslo Gardermoen.

Københavns Lufthavn kan også glæde sig over, at 2.280.830 passagerer rejste enten fra, til eller igennem Københavns Lufthavn i august. Det svarer til en stigning på 6,4 procent i forhold til samme måned i fjor.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com