Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Dårligt signal til luftfragtbranchen

Søgeord:

12. marts 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sammenlægning vækker undren i Schiphols ledelse.

Amsterdams Schiphol-lufthavn offentliggjorde for nylig planerne om at lægge luftfragt- og marketingsafdelingerne sammen til ”Aviation Marketing and Cargo Division”, som vi tidligere har omtalt i Danmarks Transport Tidende.

 

Ifølge transportmediet Loadstar vækker beslutningen dog undren i de øverste ledelseslag i den store hollandske hovedstadslufthavn. En unavngivet kilde fra lufthavnens ledelse (”senior airport executive”, som Loadstar skriver) kan ikke forstå, hvorfor Schiphol bringer en negativ nyhed på et i forvejen kritisk tidspunkt.

 

- Det sender et dårligt signal ud til luftfragt-branchen, siger kilden og fortsætter:

 

- Med den øgede kapacitet, der kommer i 2020, ville det med sikkerhed ikke have kostet særlig meget at beholde luftfragtafdelingen og dermed forsikre fragtfly- og luftfragtoperatører om, at Schiphol fortsætter med at være en førende luftfragt-lufthavn, siger han.

Maaike van der Windt, der bliver chef for den sammenlagte marketing- og luftfragtafdeling, udtalte i forbindelse med sammenlægningen:

 

- Den nye struktur vil sikre, at luftfragt er håndfast repræsenteret i fremtiden. Derudover anerkender vi vigtigheden af bug-kapacitet ud over dedikeret luftfragt-kapacitet, og ved at tilpasse luftfragt med passager-netværket og -forretningsudvikling sikrer vi, at vi optimerer mulighederne, lød det fra Maaike van der Windt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com