Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Dårligt signal til luftfragtbranchen

12. marts 2018  |  

Af Redaktionen

Sammenlægning vækker undren i Schiphols ledelse.

Amsterdams Schiphol-lufthavn offentliggjorde for nylig planerne om at lægge luftfragt- og marketingsafdelingerne sammen til ”Aviation Marketing and Cargo Division”, som vi tidligere har omtalt i Danmarks Transport Tidende.

 

Ifølge transportmediet Loadstar vækker beslutningen dog undren i de øverste ledelseslag i den store hollandske hovedstadslufthavn. En unavngivet kilde fra lufthavnens ledelse (”senior airport executive”, som Loadstar skriver) kan ikke forstå, hvorfor Schiphol bringer en negativ nyhed på et i forvejen kritisk tidspunkt.

 

- Det sender et dårligt signal ud til luftfragt-branchen, siger kilden og fortsætter:

 

- Med den øgede kapacitet, der kommer i 2020, ville det med sikkerhed ikke have kostet særlig meget at beholde luftfragtafdelingen og dermed forsikre fragtfly- og luftfragtoperatører om, at Schiphol fortsætter med at være en førende luftfragt-lufthavn, siger han.

Maaike van der Windt, der bliver chef for den sammenlagte marketing- og luftfragtafdeling, udtalte i forbindelse med sammenlægningen:

 

- Den nye struktur vil sikre, at luftfragt er håndfast repræsenteret i fremtiden. Derudover anerkender vi vigtigheden af bug-kapacitet ud over dedikeret luftfragt-kapacitet, og ved at tilpasse luftfragt med passager-netværket og -forretningsudvikling sikrer vi, at vi optimerer mulighederne, lød det fra Maaike van der Windt.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

295 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com