Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser Chile sejler busser over Stillehavet

Søgeord:

3. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

22 rutebusser fremstillet i Kina har taget turen over Stillehavet til Chile. DACHSER Chile stod for transporten af rutebusserne, der er fremstillet i Kina, efter transportordre fra den kinesiske busproducent Zhongtong Bus Holding Co Ltd.

22 rutebusser fremstillet i Kina har taget turen over Stillehavet til Chile. DACHSER Chile stod for transporten af rutebusserne, der er fremstillet i Kina, efter transportordre fra den kinesiske busproducent Zhongtong Bus Holding Co Ltd.Busproducenten med hovedsæde i Liaocheng i Shandong-provinsen, Zhongtong, regnes som en af de største producenter af motorkøretøjer i Stillehavsområdet. Produkterne spænder bredt fra minibusser over high-end luksusbusser til hybridbusser. Alle udstyret med Euro 5-motorer.

 

Med DACHSER Chile har Zhongtong en logistikpartner, hvis netværk dækker hele det sydamerikanske kontinent. Transporten af de 22 busser begyndte på havnen i kinesiske Xingang, hvor producenten Zhongtong afleverede dem og DACHSER’s Chile team overtog ansvaret. Herefter gik turen til San Antonio i Chile.

- Til transport på så højt niveau har vi brug for en logistikpartner med international erfaring og dokumenterede resultater med krævende transport. At vi har DACHSER ombord som partner er ekstremt vigtigt for succesfuld positionering på det latinamerikanske marked, siger Ma Jifeng, Manager Latinamerika, Zhongtong Bus China.

Gode relationer alfa omega

Busturen til søs tog omkring fire uger, da skibet opsamlede fragt i flere havne i Kina og afleverede den i en række kystbyer i Chile på vej til San Antonio.

 

- Vi kan også organisere transport for Zhongtong til andre lande i Syd- og Mellemamerika, siger Pablo Ramos hos Project & Business Development teamet ved DACHSER Chile.

 

Han tilføjer:

 

- En af de største udfordringer er at finde plads på skibene til last-minut forespørgsler om transport. Derfor er vores gode relationer med rederierne alfa omega. Vi er stolte af at samarbejde med så vigtig en kunde som Zhongtong. Vi har formået at nå alle de mål, vi har sat for denne krævende transport.

Som resultat af det vellykkede samarbejde transporterer DACHSER Chile yderligere 500 busser for Zhongtong indenfor nærmeste fremtid.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com