Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser holder kursen

Søgeord:

21. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1007 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fint regnskab med stærk vækst.

Dachser rapporterer om en stærk, organisk vækst i regnskabsåret 2015.

 

Koncernomsætningen steg med 6,5 procent til 5,64 milliarder euro. Antallet af forsendelser steg med 4,0 procent til 78,1 millioner, mens tonnagen steg med 5,2 procent til 37,3 millioner tons. De områder, der bidrog mest til den positive udvikling, var vejtransport af fødevarer og industrivarer i Europa.

 

-V i høstede frugterne af vores langsigtede investeringspolitik og vækststrategi, som vi konsekvent implementerer i hele virksomheden, fortæller Dachsers CEO Bernhard Simon.

 

-Den europæiske eksport er fortsat vores vækstmotor sammen med løsninger, der på intelligent vis kombinerer vej-, sø- og luftfragt. Det vigtigste er kundernes respekt for, at vi hele tiden har fokus på kvalitet.

Simon løftede sløret for flere investeringer i det indeværende år.

 

-Efter at have investeret 81 millioner euro sidste år vil vi investere omkring 125 millioner euro i 2016. Nogle af disse penge vil gå til informationsteknologi og teknisk udstyr. Men ligesom i de foregående år vil broderparten sættes i vores europæiske Road Logistics-netværk, hvor vi vil bygge eller udvide logistikfaciliteterne i Østrig, Frankrig, Tyskland og Polen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com