Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser kåret som bedste logistik-brand

Søgeord:

25. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

887 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dobbeltsejr i vurdering.

Med en topplacering i kategorierne "Generel spedition og stykgodstrafik" og "Fødevare- og forbrugsvarelogistik" sikrede Dachser sig en dobbelt sejr og dermed titlen som det mest succesfulde logistikbrand i Image Ranking 2016 – en varemærkeundersøgelse, der foretages af det tyske fagblad for transport og loistik - "Verkehrsrundschau".

 

-Vi er glade for, at vi var i stand til at forsvare begge Image Awards igen, siger Bernhard Simon, som er Chief Executive Officer (CEO) for Dachser.

 

-Prisen viser, at vores fokus på kvalitet, ekspertise og service har fået en positiv modtagelse. Samtidig motiverer det os til at holde de gode takter.

 

96 procent af de adspurgte beslutningstagere inden for logistik fra industrien og handelsbranchen fastslog, at en tjenesteudbyders omdømme spiller en væsentlig rolle, når de indgår aftaler om transport og logistik.

De sagde også, at en logistikudbyders image primært bestemmes ud fra tre faktorer: forholdet mellem pris og ydelse, tjenestens kvalitet og kundeservice. Næsten lige så vigtigt for købere af logstiktjenester i dag er compliance – at tjenesteudbyderen overholder alle lovmæssige standarder og virksomhedsstandarder og bestemmelser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com