Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DAF hædret

Søgeord:

18. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

722 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DAF XF kåret som "Master Truck of the Year 2016".

DAF Trucks' omfattende netværk af superprofessionelle forhandlere på tværs af Europa spillede en afgørende rolle, da DAF XF blev kåret som "Master Truck of the Year 2016".

 

Prisen "Master Truck of the Year" uddeles af 12 førende polske magasiner, som alle specialiserer i vejtransport. Alle de deltagende køretøjer blev bedømt på motorydeevne, køreegenskaber og chaufførkomfort. Derudover blev de samlede ejerskabsomkostninger og kvaliteten af de tilknyttede supporttjenester taget i betragtning.

 

I sin rapport skrev juryen: "DAF XF 460 FT Super Space Cab er en utrolig chaufførvenlig lastbil. DAF har perfektioneret XF lastbilen igennem mange år for at være sikker på, at den i så høj grad som muligt lever op til brugernes krav."

 

Juryen fortsatte: -Denne lastbil er en højteknologisk transportløsning. Den byder på en fantastisk ydeevne og samtidig et lavt brændstofforbrug. Det spiller også en vigtig rolle, at vognmændene har adgang til et utrolig effektivt servicenetværk, da dette gør det muligt at opnå de laveste ejerskabsomkostninger og den højeste oppetid.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com