Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DAF kommer til Aalborg

Søgeord:

31. juli 2015  |  

Læst i alt:

1155 gange

Læses i øjeblikket af:

1

LTC Nørresundby nyt DAF serviceværksted.

 

 

DAF kommer til Aalborg

LTC Nørresundby nyt DAF serviceværksted.

Lastvogn & Trailer Center A/S i Nørresundby har netop indgået aftale med DAF Trucks N.V. og er allerede startet som DAF serviceværksted, efter at kontrakten blev overrakt til ejerne - Hardy Jacobsen og Niels Jørgen Andersen af Harry Brekelmans fra DAF i Holland.

 

LTC A/S er et veletableret værksted i Nørresundby, lige ved afkørsel 21. LTC A/S blev startet af Niels Jørgen Andersen og Hardy Jacobsen i 1979 og har fra 1981 til 2011 været autoriseret MAN forhandler med salgsområde i Nordjylland. LTC A/S har således et godt kendskab til området og kunderne.

 

Værkstedet har 7 gennemkørende baner og egen bremseprøvestand samt et yderst velfungerende reservedelslager, hvilket betyder at LTC A/S opfylder de krav, som kunder stiller til et effektivt og moderne værksted.

Medarbejderstaben hos LTC A/S på 14 er en fasttømret enhed, der trives med deres arbejde, og de fleste har været på virksomheden i mange år. Værkstedet foretager reparation af såvel DAF som af andre mærker, sættevogne og anhængere. Desuden har LTC A/S depot af sættevogne for KRONE-FLEET A/S.

 

Salg af lastbiler i området vil i tæt samarbejde med LTC A/S, blive varetaget af ESA Trucks Danmark A/S, som er autoriseret DAF salgs- og serviceforhandler.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com