Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DAF og dolly til Ferrari-Ole

Søgeord:

23. februar 2015  |  

Læst i alt:

1714 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny DAF XF 510 FAR SSC AS-T og to-akslet dolly til Oles Trucking.

Et nyt vogntog, ”toppen af poppen”, er netop leveret til vognmandsfirmaet Ole Trucking – i form af en specialbygget DAF XF 510 FAR SSC AS-T og en to-akslet dolly fra Kel-Berg dolly.

 

Oles Trucking kører for Post Danmark, og har desuden siden 2007 kørt med weekend- og specialopgaver for Ferrari. Sidstnævnte opgaver inkluderer, at vognmanden kører rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer med plads til tre racerbiler.

Den store vognpark hos Oles Trucking udfører også kørsel i Sverige, Finland og Belgien.

 

Lastbilen er udstyret med en 6-cylindret MX-13 dieselmotor på 12,9 liter og 510 hk. Den er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling. Super Space Cab førerhuset har kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder samt elektrisk opvarmede hoved- og vidvinkelspejle.

Derudover er bilen udstyret med en dieseltank i aluminium på 750 liter, en tilsvarende på 620 liter samt en AdBlue-tank på 90 liter. Opbygningen i førerhuset er Rustica med indtræksfarven Earth, luftaffjedret Super Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og to varmeindstillinger.

 

Den nye dolly har to 9-tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring. Bremsesystemet er et 2-kreds trykluftsystem med parkeringsbremser, rangerventil og selvjusterende bremsenøgler. Den har en tilladt totalvægt på 18 tons.

 

Det nye vogntog er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com