Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Damco-aftale med elevatorproducent

Søgeord:

18. august 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1175 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Finsk industrigigant vælger Damco som global logistik-leveandør.

 

Finske KONE har indgået en aftale med det A.P. Møller-Mærsk-ejede logistikselskab Damco, der gør Damco til global logistik partner.

 

KONE producerer elevatorer, rulletrapper og automatiserede dør-systemer til bygninger, samt tilhørende systemer, der sikrer en optimal flow for personer i kontorbyggerier, indkøbscentre, togstationer og lufthavne med meget mere.

 

Damco bliver ansvarlig for transport af nyproducerede KONE-løsninger, samt reservedele til en række udvalgte markeder verden over.

Baggrunden er den stigende efterspørgsel efter KONE-produkter i såvel industrilandene og på en række nye vækstmarkeder.

 

Damco bliver ansvarlig for såvel oversøisk søtransport, som transporten på landsiden.

- Vi anerkender Damco som en af verdens førende supply chain eksperter, udtaler Aki Latvanne, der er logistikchef i KONE.

- Vi er overbevist om, at Damco har den ekspertise, erfaring og de fornødne ressourcer, som kræves for at optimere vores forsyningskæde, så vi er sikre på, at vi fortsat kan opfylde vores globale kunders leveringsforventninger, siger Latwanne.

 

Aftalen vækker naturligvis glæde i Damco.

 

- KONE har blandt andet valgt Damco fordi de anerkender vores hidtidige leveringspræstationer, og på grund af vores enestående globale struktur, siger René Fjord, Damco Global Account Director.

 

- Vores ekspertise og globale fodaftryk opfylder KONE’s krav godt og vi er sikre på, at vi gennem vores partnerskab er i stand til løbende at hjælpe KONE med at forbedre effektiviteten i deres forsyningskæde, slutter René Fjord.

 

Damco har mere end 300 kontorer fordelt på 100 lande verden over. Selskabet beskæftiger mere en 11.000 ansatte på verdensplan.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com