Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Damco udpeger ny chef i Latinamerika

Søgeord:

27. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Samuel Israel er blevet udnævnt som ny regional CEO for Damco i Mellem- og Sydamerika.

Samuel Israel er blevet udnævnt som ny regional CEO for Damco i Mellem- og Sydamerika.Den nye regionale topchef har mere end 30 års erfaring i logistik-industrien, hvor han har varetaget en række betydelige poster i netop Latinamerika. Herunder som landechef i Mexico for Danzas og 12 år som CEO i DHL Global Forwarding i Latinamerika.

 

Samuel Israel, der er fransk statsborger, startede sin karriere i Frankrig, hvor han blandt andet var operativ leder i Danzas og sø-fragtschef i Panalpina inden han flyttede til Latinamerika i 1999.

 

- Latinamerika udgør et stort potentiale for Damcos supply chain management ekspertise. Vi har ambitiøse planer for at udvikle Damcos aktiviteter i hele regionen, specielt i Brasilien, Mexico og regionen langs Andes-bjergene. Samuel Israels omfattende erfaring og lokalkendskab vil gøre os i stand til at kapitalisere på de betydelige muligheder, der findes i Latinamerika, siger Rolf Habben-Jansen, der er CEO i det A.P. Møller-Mærsk-ejede logistikselskab Damco.

Damco – der tidligere hed Maersk Logistics – er vokset kraftigt i de senere år. Selskabet beskæftiger godt 11.000 ansatte fordelt på 300 kontorer i 90 lande kloden rundt. Dertil kommer repræsentationer i yderligere 30 lande.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com