Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danbor solgt

Søgeord:

2. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

A.P. Møller-Mærsk sælger nu det esbjergensiske datterselskab Danbor fra. Køberne er Norsea Group. Salgsprisen er ikke oplyst.

A.P. Møller-Mærsk sælger nu det esbjergensiske datterselskab Danbor fra. Køberne er Norsea Group. Salgsprisen er ikke oplyst.Danbor har 500 ansatte og omsatte for mere end en halv milliard kroner sidste år.

 

Datterselskabet har 40 år på bagen. Virksomheden, der har hovedkontor i Esbjerg, er i dag en af verdens største udbydere af on-og offshore-løsninger til den internationale olie- og gasindustri.

 

- Danbor er en sund og veldrevet virksomhed, som ikke er en del af vores strategiske fokus og derfor fortjener en dedikeret ejer, der vil være i stand til at udvikle forretningen yderligere, siger Jakob Thomasen, chef for Maersk Oli.

 

- Norsea Group er en anerkendt spiller i branchen, og jeg er overbevist om, at de vil drive virksomheden fremad med den rette ånd og et langsigtet perspektiv i tankerne.

Danbors datterselskab Maersk H2S Safety Services er ikke en del af handlen. Det selskab bliver i stedet lagt ind under Maersk Training.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com