Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danish Agro: Nye fireakslede påhængsvogne

Søgeord:

29. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sawo leverer nye Nopa påhængsvogne med tippelad.

Sawo leverer nye Nopa påhængsvogne med tippelad.Danish Agro a.m.b.a. har, i forbindelse med levering af nye forvogne, fået leveret to nye Nopa PTS 300 fireakslede letvægtspåhængsvogne fra Sawo A/S.

 

De to nye påhængsvogne er opbygget med trevejs tip, en ladlængde på 8,2 meter og firedelte dobbelt svingbare sider i 2,5 cm. Nopa aluminiumsprofiler.

 

Venstre side er bygget med en sidehøjde på 1,6 meter, fordelt på en stor side nederst på 1,2 meter og 40 cm. løse, aftagelige todelte sider på toppen.

 

Højre side består af firedelte faste sider med en højde på 1,6 meter. Forsmækken er med gangbro og optrin, mens bagsmækken har en kornlem i midten.

 

Bunden er i 3 mm. højstyrke stål, og akslerne er af mærket BPW med tromlebremser. Den fjerde aksel har bogielift med automatisk dropventil. Dækkene er i størrelsen 385/65 R 22,5.

Trækstangen en VBG boltforskydelig triangel med optrin i begge sider samt P-beslag for diverse slanger og lys.

 

Smørestederne er ført ud i venstre side for smøring af drejekrans. Udstyret omfatter også et 15-polet Scania stik, Nopa lygtebagende med runde diode baglygter, LED arbejdslamper, plastskærme og vægtsystem, så vægten vises i et display i førerhuset.

 

Der er monteret værktøjskasse i venstre side og rullepresenning på toppen fra West Presenning i Ringsted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com