Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danish Maritime Fair åbnet

Søgeord:

26. oktober 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

629 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tredje DMF-messe indviet i København.

I går tirsdag blev dørene åbnet til årets udgave af den store danske maritime messe Danish Maritime Fair – den tredje af sin slags – i de store messefaciliteter i Lokomotivværkstedet i det indre København.

 

Til at kaste ministeriel glans over indvielsen var erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen, inviteret til at holde åbningstale:

 

- Det er vigtigt med en samlet tilgang til at møde de udfordringer, den maritime branche står overfor. Derfor er det også vigtigt med den her slags arrangementer, der er et godt eksempel på samarbejde mellem det politiske og erhvervet, sagde Troels Lund Poulsen.

 

Flagskibet på messen er Danish Maritime Forum, der finder sted i dag onsdag og i morgen, hvor internationale topledere fra både virksomheder, myndigheder og organisationer mødes for at drøfte mulige løsninger på maritime udfordringer som eksempelvis overkapacitet.

TØF Havnekonference 2016

Et andet sted i Lokomotivværkstedet – i ”Engine Room” – havde TØF, Transportøkonomisk Forening, i år desuden valgt at placere foreningens årlige havnekonference i forbindelse med den store messe.

 

I år stod der nærskibsfart øverst på dagsordenen for havnekonferencen, men i løbet af arrangementet bredte diskussionerne sig blandt andet til temaer som den blå vækststrategi og udfordringerne med intermodal transport i Danmark.

 

Læs mere om TØF’s Havnekonference 2016 i den kommende udgave af Danmarks Transport-Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com