Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danmark i front med bæredygtigt fly-brændstof

Søgeord:

20. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danmark har en unik mulighed for at indtage en førerposition inden for produktion og anvendelse af bæredygtig flybrændstof, skriver check-in.dk i dag.

Danmark har en unik mulighed for at indtage en førerposition inden for produktion og anvendelse af bæredygtig flybrændstof, skriver check-in.dk i dag.Det viser en ny undersøgelse, som rådgivningsfirmaet NIRAS har lavet for brancheorganisationen Dansk Luftfart.

 

Undersøgelsen, der er lavet med støtte fra Trafikstyrelsen, offentliggøres i eftermiddag ved Dansk Luftfarts årsmøde i Industriens Hus i København.

 

-Udviklingen af en national produktion af bæredygtige flybrændstoffer har potentiale for miljøforbedringer, udvikling af nye teknologier, økonomisk vækst og jobskabelse, står der i rapporten.

 

-Beslutningstagere må skabe yderligere incitament for at introducere bæredygtige flybrændstoffer. Dette kan eksempelvis være ved at øremærke dele af provenuet fra det europæiske Emissions Trading System til formålet, skriver rapportens forfattere med henvisning til EU’s CO2-kvotesystem.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com