Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danmark sættes på det blå verdenskort

Søgeord:

25. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

529 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danish Maritime Days er en flot platform.

-Det Blå Danmark står for en fjerdedel af den danske eksport. I en tid med store globale udfordringer på området, er det derfor vigtigt at arbejde for at fastholde den danske maritime styrkeposition. Danish Maritime Days styrker Danmark som et af de førende maritime lande i verden, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

 

-Danish Maritime Days er et internationalt event, som for det første giver en unik mulighed for at promovere de danske maritime virksomheder. For det andet skaber Danish Maritime Days en fantastisk platform, hvor maritime aktører fra hele verden kan mødes og drøfte, hvordan man kan håndtere nogle af de udfordringer, som den globale maritime industri står over for.

-Det Blå Danmark har stor betydning for økonomisk vækst og beskæftigelse i hele landet. Men den maritime sektor står over for væsentlige udfordringer, og derfor er det vigtigt, at vi har fokus på at fastholde og styrke vores danske maritime styrkeposition.

Under Danish Maritime Days mødes danske og internationale maritime aktører om alt fra sikkerhed og miljø over frihandel og teknologisk innovation til offshoreaktiviteter og uddannelse.

 

Ugens flagskibsevent er Danish Maritime Forum, som afholdes d. 26.-27. oktober. Her samles internationale maritime topledere fra både virksomheder, myndigheder og organisationer for at drøfte mulige løsninger på bl.a. hårde markedsvilkår med stor global overkapacitet, den historisk lave indtjening inden for flere segmenter af skibsfarten og de stadigt større krav til sikkerhed og miljøbeskyttelse.

 

-På globalt plan gælder det naturligvis fortsat om at sikre fair og ensartede konkurrenceforhold, men også om at udnytte den teknologiske udvikling og at samarbejde internationalt for at styrke innovation og vækst. Det vil ikke mindst give de danske maritime virksomheder - som står for kvalitetsprodukter og innovative løsninger - bedre mulighed for at skabe vækst og nye arbejdspladser på det globale marked, fortæller Troels Lund Poulsen.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com