Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk design til Tokyo

Søgeord:

17. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

678 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DHL støtter designere på nye markeder.

-Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg har altid været meget fascineret af japansk mode og kultur. Nu får jeg chancen for at få forskellige kollektioner på podiet hele to gange i 2016 i Tokyo, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger modedesigneren Anne Sofie Madsen fra firmaet af samme navn.

 

DHL Express hjælper designere over hele verden med at erobre nye internationale markeder ved at få dem ud på de store modemesser eller ved at fragte deres kollektioner rundt i verdenen. De seneste par år har kurerfirmaets danske afdeling da også støttet Anne Sofie Madsen med kurerforsendelser til stærkt reducerede priser, men det er ikke det, der har gjort, at hun og tre andre designere har vundet den eftertragtede pris. Det skyldes alene kvaliteten af Anne Sofie Madsens kollektioner.

I kraft af sponsoratet har den danske modedesigner haft mulighed for at koncentrere sig mere om at bygge sin forretning op og gøre det til en sund forretning. Tidligere kunne Anne Sofie Madsen finde på at sende en medarbejder til London for at aflevere en kollektionsprøve. I dag foregår dette altid via DHL’s verdensomspændende kurernetværk.

 

Udsigt til øget salg

Den nye pris, DHL Exported, giver Anne Sofie Madsen mulighed for at skabe yderligere vækst i sin modevirksomhed, der allerede i dag har en prominent kundeportefølje blandt andet i Hollywood i Californien. Foruden podiepladsen bliver hun også tilbudt rådgivning omkring sin forretningsstrategi.

 

Det er anden gang, at DHL uddeler DHL Exported prisen og erfaringerne viser allerede, at vinderne fra første hold i den grad har formået at booste deres modefirmaer.

-Målet for mig ved at tage til Tokyo er at dele mine kollektioner med andre og at blive inspireret. Som det ofte er, så forventer man sig én ting og ender med at få noget andet med hjem, der ofte er bedre end det, man havde turdet håbe på. Så jeg glæder mig selvsagt meget til at komme afsted, siger Anne Sofie Madsen.

 

Anne Sofie Madsen er uddannet fra Den Danske Designskole i 2009. Hun har tidligere været i praktik hos John Galliano hos Dior i Paris, før hun flyttede til London for at arbejde for Alexander McQueen som Junior Designer. Anne Sofie Madsen debuterede med sin couture-inspirerede kollektion under London Fashion Week i 2010. I 2012 vandt hun Danish Fashion Awards-prisen for bedste designtalent. Og i 2012 havde hun modeshows i København, St. Petersborg, London og New York, og udstillede i Milano, Paris og London.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com